Branding och marknadsföring med Alexander Johansson

Mitt premiäravsnitt med Alexander Johansson på Varumärkesrådgivning Väst som hjälper företag att få koll på varumärke, marknadskommunikation och kundrelationer.

Intresset för marknadsföring väcktes redan i gymnasiet och han har sedan dess testat på en rad olika områden inom försäljning och marknadsföring. Alexander arbetar även som extern marknadschef till ett antal klienter och har nyligen lanserat tjänsten MarketMatch för deltidsbemanning inom marknad.

Vi pratar i det här avsnittet branding eller varumärke som Alexander föredrar. Du får bland annat höra hur Alexanders arbetsprocess ser ut, var många går fel i sitt varumärkesarbete, hans bästa boktips (som du även finner länkade nedan) och en hel del annat intressant.

Länkar och resurser

Det här är min allra första podcast-intervju och jag vill gärna höra din feedback. Så lämna gärna en kommentar (på tonyhammarlund.io). Och glöm inte av att klicka på prenumerera i din podcast-app.

Passa även på att prenumerera på mina e-postuppdateringar så kan du följa min resa som digital marknadsförare.

Tack till Mikael på New Breeze Music som hjälper mig att klippa och få den här podden att låta bättre samt Dockyard Hotel där jag spelade in det här avsnittet.

Share
Share
Tweet