Årets Kunskapsspridare 2023 i E-Star Awards – Tony Hammarlund

Hösten har startat riktigt bra! Den 7 september fick jag reda på att jag blivit nominerad och var en av finalisterna i kategorin Årets Kunskapsspridare i E-Star Awards.

Ett pris som utses av “folkets röst” genom röstning.

Det var därför lite extra kul då jag en månad senare fick reda på att jag hade fått flest röster och vunnit. Visst har jag lite följare och ett nyhetsbrev men det var samtidigt ett par starka namn med bland finalisterna i min kategori.

Så här löd nomineringen

”Tony har under det senaste året arbetat heltid med att skapa innehåll som inspirerar och sprider kunskap inom ämnet digital marknadsföring. Med sin podd och sitt nyhetsbrev, där experter delar med sig av det senaste inom digital marknadsföring, når och utbildar han tusentals följare varje vecka. Tony delar kunskap med ett stort engagemang som gör både honom själv och alla följare till bättre marknadsförare.”

Tar tillfället att tacka

Det är så många jag skulle vilja tacka. Men jag vill inte missa någon och ni ska veta att den här vinsten betydde så sjukt mycket. Så tack till alla:

  • Er som nominerade och röstade
  • Alla grymma gäster i podden
  • Min eminenta expertpanel
  • Dig som lyssnar på podden
  • Eller följer nyhetsbrevet
  • Och alla partners och sponsorer som gör att jag kan hålla på med allt jag gör

Det här gav verkligen en extra boost och jag blev om möjligt ännu mer taggad på att skapa ännu bättre innehåll framöver. Och på allvar göra det både roligare och kanske till och med lite enklare att vara marknadsförare.

Här hittar du alla vinnarna i E-Star Awards 2023

Share
Share
Tweet