Klart med nytt jobb på Minna Technologies

Nu är det äntligen officiellt att jag joinar fintech-startupen Minna Technologies 🚀

Jag är otroligt taggad och det är extra kul att allt började med en intervju i min podcast för drygt ett år sedan då jag intervjuade Christoffer Pettersson.

Christoffer är chief marketing officer på Minna Technologies och är en grym marknadsförare som var med i avsnitt 12 av podden. Då vi pratade om hans karriär och hur han arbetar med digital marknadsföring.

Det var väldigt intressant och vi har hållit kontakten sporadiskt under året.

Podcasten har växt

Under samma period har podden rullat på och jag har fått in många intressanta gäster. Och i början av november när jag firade tvåårsjubileum så hade jag även slagit lyssnarrekord i oktober med 8280 lyssnare.

Känns så kul.

Podden passerade dessutom 60 tusen lyssningar vid samma period. Inte illa för en smal och ganska nördig podd om digital marknadsföring.

Med lite momentum i mitt sidoprojekt så känns det extra kul att ta nästa steg även i min karriär.

The Fintech 50

Minna Technologies grymt häftigt bolag som tidigare i år utsågs till ett av de 50 hetaste fintech-bolagen i Europa och har bland annat fått in Visa som partner. Något de bara gjort med ett annat fintech-bolag i Sverige, och det är Klarna.

Minna Technologies arbetar med hantering av prenumerationer och hjälper banker att utveckla deras digitala användarupplevelse. Minnas teknik gör det möjligt att identifiera, säga upp eller ändra olika prenumerationer vilket kan vara allt från Netflix till elavtal.

Bland kunderna finns bland annat Swedbank, Danske Bank och norska Sparebank 1. Men ambitionen är långt större än bara Norden.

Satsning på content marketing

Jag gillar verkligen det Minna Technologies gör så när Christoffer frågade om jag var intresserad av att ta en jobbdiskussion så kändes det helt rätt.

Han är en grym marknadsförare och det ska bli riktigt kul att arbeta i ett företag som växer i raketfart och som dessutom vill satsa ordentligt på marknadsföring.

Och här kommer jag in i bilden där jag kommer att ansvara för content marketing och innehållsstrategi vilket passar mig helt perfekt.

Tillsammans med Christoffer och ett starkt team kommer jag att arbeta för att få fler banker att inse värdet i att kunna erbjuda sina bankkunder att hantera sina prenumerationer direkt i internetbanken.

Det här är ett nytt kapitel i min karriär och jag är grymt taggad.

Följ vad jag gör

Vill du veta mer om Minna Technologies så kan du kolla in minnatechnologies.com och passa gärna på att följa oss på LinkedIn och Instagram så kan du se vad jag och gänget hittar på.

Och glöm inte av att prenumerera på podden i Apple Podcasts, Spotify, Acast eller din favoritapp.

PS. jag vill även avsluta med att tacka Stefan Astesana som varit min chef på Cemedia som gett mig utrymme att lära mig och utvecklas under mina drygt fem år där.

PPS. Dagens Analys plockade upp nyheten om mitt nya jobb och hur jag fick det.

Share
Share
Tweet